Sykkelboka for Oppland og Hedmark lansert

Med 40 ruter i begge fylkene, både høyt og lavt og lett og vanskelig, er dette boka for alle som vil se våre vakre fylker på den beste måten


Sissel_JensethOpplev byer, innsjøer, fjellsykling og de uendelige skogene i Hedmark og Oppland. Mange av turene egner seg godt for barn. Og hvorfor ikke kombinere de tre Mjøsbyene med Skibladner. Flotte strandpromenader, badeplasser og en rekke attraksjoner gjør dette til en opplevelsesrik ferie.

 

De to fylkene byr på Norges mest spektakulære fjellsykling! Hele 20 fjellturer – fra Femunden i øst til Valdres og Sognefjellet i vest. Du har også rikelig muligheter til å sykle langs elver og vann, samt oppleve det langstrakte villmarksriket østpå.

 

40 sykkelturer i Oppland og Hedmark er skrevet av Sissel Jenseth. Hun står bak en rekke sykkelbøker og har mer enn 20 års erfaring i arbeidet med å utvikle sykkelturisme i Norge gjennom Syklistenes Landsforening.

 

Oppland fylkeskommune, Hedmark fylkeskommune og Statens vegvesen har gjort det mulig å gi ut boka gjennom å ha støttet prosjektet økonomisk.

 

Sist oppdatert: 20.06.2008
Publisert: 19.06.2008
Hagrup, Stig Helge

 

Vil du lese mer om boka klikker du deg over til Sykelistenes landsforenings sider her