Lillehammer


 • Gruppebilde illustrasjon

  Tilskudd til kvalifisering av fremmedspråklige

  Karrieresenteret Lillehammer har nylig fått innvilget tilskudd til kvalifisering av fremmedspråklige til helsefagarbeidere. (21.10.14)

   
 • Dalig leder av Studiesenteret.no Lars Utstøl

  Studiesenteret.no ute av statsbudsjettet

  Studiesenteret.no, som Karrieresenteret samarbeider med, er tatt ut av forslaget til statsbudsjettet for 2015. I den forbindelse kan du lese hva daglig leder Lars Utstøl sier om saken: (16.10.14)

   
 • logo Karrieresenteret Opus Lillehammer

  Karriereveiledning?

  Trenger du hjelp til å komme videre i yrkeslivet? Hva med en karriereveiledningstime? Se vår nye informasjonsfilm! (30.09.14)

   
 • Morten Berget snart ambulanseutdannet

  Snart utdannet ambulansearbeider

  Morten Berget (42) har bestått den teoretiske eksamenen i ambulansefaget, og starter i disse dager en toårig læretid ved ambulansestasjonen på Vinstra. Han er nær ved å få sin drøm oppfylt. (30.09.14)

   
 • Tre studenter fra fagskoleutdanning

  Erfaringer fra praksis

  Tre studenter fra videreutdanningen «tverrfaglig miljøarbeid innen rus og psykisk helsearbeid» har nettopp avsluttet en 10 ukers praksisperiode. Vi tok en prat med dem for å høre om deres erfaringer. (04.09.14)

   
 • illustrasjon

  Karriereveiledning virker

  95 prosent av brukerne av karrieresentrene er fornøyde eller svært fornøyde med veiledningen de har fått. Personer med lav utdanning har størst utbytte av karriereveiledningen. Det viser undersøkelser Vox presenterte på en nasjonal karriereveiledningskonferanse. (02.09.14)

   
Vis flere nyheter
 

Sist oppdatert: 04.02.2014
Publisert: 24.06.2009

 
 

Læring, glede og vekst

Velkommen til Karrieresenteret. Vårt motto er "Læring, glede og vekst". Vi ønsker at du som student hos oss skal oppleve et positivt undervisningsmiljø, få et solid faglig utbytte og utvikle deg som person i løpet av studietiden.

Søknad

 logo vigo
Søknad om videregående opplæring 
  

privatistweb-logoPrivatistoppmelding  
 

Pålogging

fronter-logo
Nettbasert studiested for studentene. Instruksjonsvideo