Lillehammer


 • illustrasjon

  God påske!

  Vi ved Karriere Oppland Lillehammer vil ønsker alle våre deltagere, samarbeidspartnere og alle andre interesserte en riktig god påske! (25.03.15)

   
 • Restplasser ved studiesenteret.no

  Studiesenteret.no er et nasjonalt
  utdanningsnettverk som organiserer 46 studiesentra i 16 fylker og samarbeider med 5 ulike høgskoler/universitet. Følgende studier er lagt ut på restetorget. (25.03.15)

   
 • Cathrine Johannessen

  Demens og alderspsykiatri, føljetong med Cathrine, del 4

  -  Jeg har blitt mer observant og ser annerledes på ting, prioriterer på en ny måte og har flere konkrete løsninger jeg kan prøve ut på jobb, sier Cathrine Johannessen da vi ber henne oppsummere de siste månedene ved fagskolestudiet ”demens og alderspsykiatri”. (09.03.15)

   
 • Inger Line Haraldsen og Frode Brufladt

  Springbrett – et initiativ for bedre karriereveiledning av innvandrere

  Inger Line Haraldsen og Frode Brufladt fra Karriere Oppland Valdres var nylig på besøk hos oss og presentere prosjektet «Springbrett». (09.03.15)

   
 • logo Karrieresenteret Opus Lillehammer

  Trenger du karriereveiledning?

  Trenger du hjelp til å komme videre i yrkeslivet? Hva med en karriereveiledningstime? Se vår informasjonsfilm! (04.03.15)

   
 • Karriere Oppland Lillehammers logo

  Karrieresenteret har fått nytt navn og profil

  Vi heter nå Karriere Oppland Lillehammer og er innlemmet i Oppland fylkeskommune sin grafiske profil. KOL har også fått ny facebookadresse og heter nå: Karriere Oppland Lillehammer. (04.03.15)

   
Vis flere nyheter
 

Sist oppdatert: 04.02.2014
Publisert: 24.06.2009

 
 

Læring, glede og vekst

Velkommen til Karrieresenteret. Vårt motto er "Læring, glede og vekst". Vi ønsker at du som student hos oss skal oppleve et positivt undervisningsmiljø, få et solid faglig utbytte og utvikle deg som person i løpet av studietiden.

Søknad

 logo vigo
Søknad om videregående opplæring 
  

privatistweb-logoPrivatistoppmelding  
 

Pålogging

fronter-logo
Nettbasert studiested for studentene. Instruksjonsvideo