Lillehammer


 • logo Karrieresenteret Opus Lillehammer

  Trenger du karriereveiledning?

  Trenger du hjelp til å komme videre i yrkeslivet? Hva med en karriereveiledningstime? Se vår nye informasjonsfilm! (04.03.15)

   
 • Karriere Oppland Lillehammers logo

  Karrieresenteret har fått nytt navn og profil

  Vi heter nå Karriere Oppland Lillehammer og er innlemmet i Oppland fylkeskommune sin grafiske profil. KOL har også fått ny facebookadresse og heter nå: Karriere Oppland Lillehammer. (04.03.15)

   
 • Dataundervisning ved karrieresenteret.

  Bønder får dataundervisning ved karrieresenteret

  Karrieresenteret har i en lengre periode gjennomført data- og elektroniske kommunikasjonskurs  for bøndene i Lillehammer-regionen. Forrige uke var det avslutning på det foreløpig siste kurset. Vi stakk innom en av gruppene på siste undervisningsdag. (23.02.15)

   
 • illustrasjon

  Studiesenteret.no sine studietilbud er klare

  Studiesenteret.no har lagt ut sine studietilbud og søknadsfrister for 2015. Senteret er et utdanningsnettverk som organiserer desentralisert høgskoletilbud for voksne. (18.02.15)

   
 • illustrasjon

  Det er snart oppstart av frisørfaget

  Det er oppstart av frisørfaget tir 3. mars kl. 10 ved studiesenteret til Karriere Oppland Lillehammer. Studiet er et samarbeidsprosjekt mellom Karriere Oppland Lillehammer, Midt-Gudbrandsdalen og Gjøvik. Det kreves praksis fra frisørfaget for oppstart. Fortsatt ledige plasser. Ta kontakt med ditt karrieresenter for mer informasjon. (16.02.15)

   
 • illustrasjon

  Velkommen til teorikurs i malerfaget våren 2015

  Karriere Oppland inviterer de som planlegger å ta fagbrev i malerfaget, til et eksamensforberedende kurs. Kurset starter i uke 12 (16 - 22 mars). Samlingene er planlagt å foregå ved Karriere Oppland Lillehammer, slik at tilbudet kan benyttes av deltagere fra hele fylket. (05.02.15)

   
Vis flere nyheter
 

Sist oppdatert: 04.02.2014
Publisert: 24.06.2009

 
 

Læring, glede og vekst

Velkommen til Karrieresenteret. Vårt motto er "Læring, glede og vekst". Vi ønsker at du som student hos oss skal oppleve et positivt undervisningsmiljø, få et solid faglig utbytte og utvikle deg som person i løpet av studietiden.

Søknad

 logo vigo
Søknad om videregående opplæring 
  

privatistweb-logoPrivatistoppmelding  
 

Pålogging

fronter-logo
Nettbasert studiested for studentene. Instruksjonsvideo