Lillehammer


 • logo Karrieresenteret Opus Lillehammer

  Trenger du karriereveiledning?

  Trenger du hjelp til å komme videre i yrkeslivet? Hva med en karriereveiledningstime? Se vår informasjonsfilm! (15.04.15)

   
 • illustrasjon

  EPALE oppretter europeisk nettarena for voksenopplæring

  15. april lanseres EPALE, en flerspråklig nettarena for alle som jobber profesjonelt med voksenopplæring i Europa. EU-kommisjonen har invitert omlag 250 fagfolk fra hele sektoren til åpningskonferansen i Brussel. Følg konferansen på nett. (15.04.15)

   
 • illustrasjon

  Studiesenteret.no - en distriktsvennlig utdanningsarena for voksne

  Karriere Oppland Lillehammer samarbeider med Studiesenteret.no. Nettverket tilbyr desentralisert høgskoleutdanning i hele Norge. (08.04.15)

   
 • illustrasjon

  God påske!

  Vi ved Karriere Oppland Lillehammer ønsker alle våre deltagere, samarbeidspartnere og alle andre en riktig god påske! (25.03.15)

   
 • Restplasser ved studiesenteret.no

  Studiesenteret.no er et nasjonalt
  utdanningsnettverk som organiserer 46 studiesentra i 16 fylker og samarbeider med 5 ulike høgskoler/universitet. Følgende studier er lagt ut på restetorget. (25.03.15)

   
 • Cathrine Johannessen

  Demens og alderspsykiatri, føljetong med Cathrine, del 4

  -  Jeg har blitt mer observant og ser annerledes på ting, prioriterer på en ny måte og har flere konkrete løsninger jeg kan prøve ut på jobb, sier Cathrine Johannessen da vi ber henne oppsummere de siste månedene ved fagskolestudiet ”demens og alderspsykiatri”. (09.03.15)

   
Vis flere nyheter
 

Sist oppdatert: 15.04.2015
Publisert: 24.06.2009

 
 

Læring, glede og vekst

Velkommen til Karrieresenteret. Vårt motto er "Læring, glede og vekst". Vi ønsker at du som student hos oss skal oppleve et positivt undervisningsmiljø, få et solid faglig utbytte og utvikle deg som person i løpet av studietiden.

Søknad

 logo vigo
Søknad om videregående opplæring 
  

privatistweb-logoPrivatistoppmelding  
 

Pålogging

fronter-logo
Nettbasert studiested for studentene. Instruksjonsvideo