Lillehammer


 • Illustrasjon

  Åpningstider i sommer

  Karrieresenteret tar ferie i uke 29, 30 og 31 (14. juli - 4. august 2014), men holder sporadisk åpent i løpet av perioden. Det er mulig å bestille karriereveiledning i sommer, men du kan ikke regne med svar før 4. august. Vi ønsker alle en god sommer!


  (26.06.14)
   
 • BUA-utdanning

  Kommunal satsing på utdanning av barnehageansatte

  Kommunene Lillehammer, Gausdal og Øyer ønsker flere fagutdannede barnehageansatte. De iverksetter et utdanningsprosjekt i samarbeid med Karrieresenteret fra høsten. (26.06.14)

   
 • Marit Hovhaugholen

  Karriereveileder fra NAV

  Ved opprettelsen av Karrieresenteret Opus Lillehammer ble NAV med som en av samarbeidspartnerne. I den forbindelse har vi opprettet et nytt tilbud for brukerne. En dag i uken er veileder Marit Hovhaugholen fra NAV tilstede ved senteret for veiledningssamtaler, fortrinnsvis fredager. (19.06.14)

   
 • illustrasjon

  Drømmer du om læreryrket?

  Det er fortsatt mulig å søke studier via Studiesenteret.no.19. juli kl. 09.00 blir det lagt ut en oversikt over ledige studieplasser på forsiden hos Samordna opptak. Hvis du ikke har søkt tidligere i år kan du forhåndsregistre deg samtidig. (12.06.14)

   
 • Karriereveiledere ved Karrieresenteret Opus Lillehammer

  Karriereveiledning - en mulighet til endring

  Alle har en karriere, en vei gjennom yrkes- og arbeidslivet. Noen ganger trenger vi hjelp til å finne nye muligheter og se ressursene våre på nytt. Vi tilbyr gratis karriereveiledning for alle voksne i Lillehammerregionen. Karrieresenteret gir også veiledning ved regionens bibliotek. (10.06.14)

   
 • logo Karrieresenteret Opus Lillehammer

  Karriereveiledning?

  Trenger du hjelp til å komme videre i yrkeslivet? Hva med en karriereveiledningstime? Se vår nye informasjonsfilm! (05.06.14)

   
Vis flere nyheter
 

Sist oppdatert: 04.02.2014
Publisert: 24.06.2009

 
 

Læring, glede og vekst

Velkommen til Karrieresenteret. Vårt motto er "Læring, glede og vekst". Vi ønsker at du som student hos oss skal oppleve et positivt undervisningsmiljø, få et solid faglig utbytte og utvikle deg som person i løpet av studietiden.

Søknad

 logo vigo
Søknad om videregående opplæring 
  

privatistweb-logoPrivatistoppmelding  
 

Pålogging

fronter-logo
Nettbasert studiested for studentene. Instruksjonsvideo