Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Filter

Søk

Maihaugenkonferansen 2018

tirsdag 8. mai 2018 - onsdag 9. mai 2018, Hele dagen

Informasjon

Maihaugenkonferansen er en samlende arena for de som jobber på integreringsfeltet. Tema på årets konferanse er It`s up to You(th) – mangfold gir muligheter.

Logo Maihaugenkonferansen 2018Konferansen planlegges og gjennomføres i samarbeid mellom Fylkesmannen i Oppland, IMDi Indre Øst, Oppland fylkeskommune, NAV og Stiftelsen Lillehammer museum. Dette er den 11. gangen konferansen arrangeres.

Konferansen er blitt et bransjetreff med bred representasjon fra de som arbeider med de fleste aspekter ved bosetting og inkludering.

I tillegg til de faglige innslagene, vil konferansen bli løftet fram av kulturelle innslag designet for anledningen. Maihaugen, som er en del av Lillehammer museum, gir en fantastisk ramme om arrangementet og byr også på utstillinger, konserter og god mat til deltagerne og bidragsytere.

Formål

  • Bidra til økt fokus på resultater og strategier for bedre integrering av flyktninger og innvandrere
  • Synliggjøre tiltak og erfaringer som kan inspirere til diskusjon og innsats blant deltakerne
  • belyse nødvendigheten av samspill og samhandling på integreringsfeltet

Målgruppe

Kommuneledere, tjenesteledere, NAV, programrådgivere, flyktningkonsulenter, fylkesmannsembetene, omsorgspersonell, barnevernspersonell, Politiet, VOX. UDI, Bufetat, ansatte i barnehage- og skolesektor, asylmottak og omsorgssentra, arbeidsgivere, frivillige organisasjoner, politiske partier, høgskoler, forskningsmiljøer m.fl.

Program Maihaugenkonferansen 2018

Leo Ajkic er konferansier og vil lede oss gjennom de to dagene.

Meld deg på - her er det førstemann til mølla!

Informasjon og påmelding

Sted

Maihaugen
Maihaugvegen 1, 2615 Lillehammer

Tlf.: 61288900

E-post: post@lillehammermuseum.no

Nettadresse: http://www.maihaugen.no

Kontakt

Fylkesmannen i Oppland, IMDI Indre Øst, Nav Opplan
 

Legg til hendelsen i din kalender
Login for redigering