Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Signatur i e-post

Alle e-poster skal ha en fast signatur med dine kontaktopplysninger.

Når du sender e-post fra din oppland.org-adresse, representerer du Oppland fylkeskommune. Oppland fylkeskommune skal framstå som en profesjonell og enhetlig virksomhet. Når du sender e-post i jobbsammenheng, representerer du arbeidsplassen din.

Alle e-poster - både til kolleger og eksterne samarbeidspartnere - skal inneholde en signatur med kontaktopplysninger jf. Oppland fylkeskommunes mal for dette. Det skal være enkelt for mottakeren av en e-post å kontakte deg på telefon og å finne nettsiden vår.

Kontaktopplysninger skal alltid være med

E-post-signaturen din skal inneholde navn, stillingstittel, tlfnr, mobil (hvis du har mobilavtale gjennom OFK), e-post og nettadresse. På denne måten er det enkelt for både kolleger og eksterne samarbeidspartnere å kontakte deg, også hvis de ikke ønsker å sende e-post tilbake. Stillingstittelen opplyser om hvilken rolle du har i organisasjonen, og det er ofte nyttig for mottakeren å vite.

E-postadressen din skal være med slik at den også er tilgjengelig når noen videresender e-posten din eksternt.

Fast skrifttype

Ifølge designhåndboka benytter Oppland fylkeskommune faste skrifttyper i dokumenter og på nett. Skrifttypen på nett ska