Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Trykksaker

Trykksaker bestilles hos Kommunikasjon.

Hustrykkeriet på Servicesenteret er nedlagt, og alle trykksaker - som ikke kan kjøres ut på kopimaskinene - bestilles gjennom Flisa trykkeri.

Kommunikasjonsavdelingen kvalitetssikrer og foretar selve bestillingen av trykksaker. Det sikrer selve prosessen, som papir- og bildekvalitet, filformater, filoverføring m.m. Det vil også sikre riktig bruk av den grafiske profilen vår.

 • Alle skoler og fagenheter vil heretter bli belastet all trykking og kopiering på egen budsjettpost. Det gjelder både det som er produsert internt, og det som kjøpes på Flisa.
 • Servicesenteret har en kopimaskin som har noen flere funksjoner enn de vanlige maskinene, og kan ta større kopi- og printoppdrag. 

Bestilling av trykksaker:

Konferansemateriell, visittkort, kopiering og pakkeoppdrag:

Leveringstid hos Flisa trykkeri

Flisa har daglig biler som kjører til vårt distrikt.

 • I utgangspunktet er leveringstiden fra Flisa 2-5 dager.
 • Hasteoppdrag:
  Ved levering dagen etter må filene være sendt til Flisa før kl. 10:00 dagen før.
  Maks oppdrag for å få til dette er opptil ca 100 eksemplarer med 2-8 s. i dokumentet.
 • Husk at det trykkeklare dokumentet ikke lager seg selv. Det må også tas høyde for produksjonstid ved Kommunikasjonsavdelingen. Dette vil variere med samlet arbeidsmengde - vær ute i god tid!
 • Ved bestilling er det er viktig at alle variabler som antall eksemplarer, papir, format, levering- og betalingsadresse er klart når oppdraget bestilles.
 • Oppdragsgiver er ansvarlig for korrektur, og dette må kvalitetssikres før trykksaken sendes over til Flisa. Det er kostbart med nyopptrykk på grunn av skrivefeil.
 • Alle kostnader til trykksaker blir belastet den enkelte enhet. Det gjelder både det som er produsert internt, og det som kjøpes på Flisa.
Sist oppdatert 29.11.2016
Fant du det du lette etter?
Login for redigering