Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
FYK

Medlemsfordeler

FYK bedriftsidrettslag har flere ordninger som medlemmene kan nyte godt av.

Hovedmålet med ordningen er at trenings- og konkurransestøtte kan være en stimulering til fysisk og sosial aktivitet, og at det kan gi grunnlag for et treningsmiljø i FYK.

Konkurransestøtte

 • FYK kan dekke 50 % av konkurranseavgift (inntil 400 kroner) til deltagelse i individuelle konkurranser som Birken, Inga-Låmi og Sørdalskarusellen (andre konkurranser er også aktuelle) 
 • FYK kan dekke hele deltageravgiften når medlemmer stiller lag til ulike stafetter (ikke transport etc.)
 • Det søkes om refusjon av konkurranseavgift for hver konkurranse, og refusjonen utbetales etter at konkurransen er gjennomført.
 • Forutsetning for konkurransestøtte er påmelding med FYK som klubb og deltagelse i konkurransen inneværende år. 

Vi trenger ditt bankkontonummer og kopi av: 

 • Medlemskort i FYK
 • Innbetalt konkurranseavgift
 • Dokumentasjon på gjennomført konkurranse

Du kan søke om refusjon for flere konkurranser.

Stafettbirken for FYK:

FYK dekker hele startkontingenten for inntil 6 lag hvert år. En forutsetning er at alle deltakerne må være medlemmer i FYK. Dersom flere enn 6 lag ønsker å delta, gjelder prinsippet om "først til mølla". Frist for påmelding til FYK er 1.mars.

En avdeling som ønsker å delta sender en e-post til stig.sovik@oppland.org, oppgi navn på deltakere på laget.

Du vil raskt få en bekreftelse tilbake med tildelt navn på laget. Dette navnet bruker du når du melder på laget via Birkens nettside. FYK vil stå først i navnet, som for eksempel kan bli: FYK Fylkesmannen Landbruk, FYK OFK Regionalenheten.

For å få refusjon henvender du deg til kasserer innen 15.april. Oppgi navn på alle deltakere som har gått på laget, legg ved kvittering for innbetalt startkontingent og dokumentasjon på gjennomført konkurranse, eksempelvis utskrift fra resultatliste.

Treningsstøtte

 • FYK kan gi treningsstøtte til medlemmer av treningssenter med inntil 200 kroner per aktivitet/semester
 • Medlemmer må delta i åpent tilgjengelig faste organiserte trimaktiviteter minst en gang per uke (gjelder ikke ordinær medlemskontingent/treningsavgift i idrettslag).
 • De som jobber i sentraladministrasjonen i Oppland fylkeskommune vil få ytterligere 250 kroner i FYSAK-støtte til treningsaktivitet. 

Vi trenger ditt bankkontonummer og kopi av: 

 • medlemskort i FYK
 • medlemskort fra treningssenter

For treningsstøtte gjelder refusjon for ett medlemskap per semester per medlem. Sum utbetaling for treningsstøtte- og konkurransestøtte begrenses oppad til 1000 kroner per person per år. 

Send søknad til din kontaktperson eller til kasserer Mona Ring Nyheim innen 15. april for vårsemesteret og innen 15. oktober for høstsemesteret.

Rabatt hos Friskis & Svettis

FYK-medlemmer får 10 % rabatt på kjøp av aktiviteter hos Friskis & Svettis.

Sist oppdatert 02.12.2016
Fant du det du lette etter?
Login for redigering