Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kjøretøy

Oppland fylkeskommune har egne retningslinjer for bruk av kjøretøy.

Bruk av kjøretøy

Retningslinjene gjelder for alle kjøretøy (biler, landbruksmaskiner, hengere og eventuelle andre innretninger som kommer inn under betegnelsen kjøretøy). Retningslinjene gjelder både når Oppland fylkeskomme er eier av kjøretøyet og når de leases.

Retningslinjene kan tilpasses behovene ved den enkelte enkelte skole og fagenhet. 

Hensikten med felles retningslinjer er blant annet å legge til rette for at skoler og fagenheter skal kunne ivareta fylkeskommunens verdier på en best mulig måte. 

Utlånsordning leiebil

Det er inngått leasingavtale med Avis bilutleie om to biler:

  • Golf GTE Hybrid 
  • Toyota Auris Hybrid stasjonsvogn

Dersom du vil låne en av bilene skal tid reserveres i kalenderen i Outlook under Leiebil Golf eller Leiebil Toyota. Dette gjøres på samme måte som en møteromsbestilling.

Du må registrere formålet med reisen og antatt reisetid. Det er serviceenheten som administrerer driften av bilene. Nøkler og kjørebok hentes hos serviceenheten før reisen.

Begge bilene har parkering i garasjen i U3 på fylkeshuset hvor det er opprettet en ladestasjon. Etter tjenestereise skal bilene parkeres i garasjen. Det er ikke tillatt å ta med bilene hjem over natta.

Drivstoff og vasking

Dersom bilen har under halv tank igjen med drivstoff, skal den fylles opp. Dette gjøres på Esso. Kort ligger i mappen med nøkler.

Dersom bilen er skitten skal den vaskes etter bruk. Dette skal gjøres på Cirkle K på Strandtorget. Vaskelapp ligger i mappen med nøkler. 

Sist oppdatert 22.11.2016
Fant du det du lette etter?