Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Eiendom

Fagenhet eiendom skal sikre egnede lokaler for brukerne. Dette gjelder for eksempel videregående skoler, tannklinikker, karrieresenter og kontorer for administrasjon. 

Eiendom skal ivareta fylkeskommunens bygg og eiendommer og utvikle dem i tråd med brukernes krav.  Dette innebærer for eksempel å tilrettelegge bedre for funksjonshemmede med døråpnere, heiser og god skilting. Det kan også være ombygging av kontorlokalene våre for skape bedre arbeidsforhold og skjerme for støy.

Eiendommene skal forvaltes og vedlikeholdes på en god måte. Det betyr at skal ha planer for når vedlikehold skal utføres, som samsvarer med midlene vi har til rådighet.

Vi skal invitere til samarbeid og samspill med næringslivet og annen offentlig virksomhet innen bygg- og eiendomsforvaltning. Dette skal bidra til utvikling, økt kvalitet og økt konkurranseevne for regionene.

Vi skal opparbeide oss god kunnskap om bruk av nye fornybare energikilder, og involvere regionene i næringsutvikling innen dette området.

Sist oppdatert 21.10.2015
Fant du det du lette etter?