Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Tillitsvalgte og verneombud i Oppland fylkeskommune

Oppland fylkeskommune ønsker å ha en organisasjon som spiller på medarbeidernes kompetanse, og som aktivt trekker medarbeiderne inn i de prosesser som skjer.

Hovedavtalen skal legge til rette for et best mulig samarbeid mellom partene på alle nivåer i organisasjonen. Et viktig prinsipp er at arbeidsgiver og tillitsvalgte og verneombud lokalt finner hensiktsmessige løsninger for å ivareta gode prosesser for reell medvirkning fra de ansatte gjennom ordningen med tillitsvalgte og verneombud. Fylkeskommunen ønsker å ta i bruk disse bestemmelsene på en ryddig og konstruktiv måte.

I henhold til arbeidsmiljøloven skal verneombudet ivareta arbeidstakernes interesser i saker som angår arbeidsmiljøet. Det er lokale verneombud ved arbeidsstedene.

Reglement for hovedarbeidsmiljøutvalget og lokale arbeidsmiljøutvalg ligger under HAMU/AMU organisasjon og reglement for administrasjonsutvalget ligger under Administrasjonsutvalget.

Sentrale hovedtillitsvalgte med hel eller delvis frikjøp fra sin stilling (pr 01.08.2015) og Hovedverneombudet (HVO) i Oppland fylkeskommune:
Navn Organisasjon Arbeidssted
Marit Juvem (100 %) Utdanningsforbundet Sentraladministrasjonen
Dagfrid Skreprud (30 %) - vara Utdanningsforbundet Lena-Valle vgs.
Live Langøygard (100 %) Fagforbundet Nord-Gudbrandsdal vgs.
Signe Marit Steine Jevne (50 %) Delta Lillehammer vgs, avd. Nord
Gry-Kristin Sundén (60 %) HVO i OFK Lillehammer vgs, avd. Nord
Sist oppdatert 04.12.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering