Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kontakt support

Ta kontakt med IKT Servicedesk når du trenger datarelatert hjelp og brukerstøtte. Vi er til stede alle virkedager kl. 08.00-15.30. Alle henvendelser blir registrert og logget.

Send e-post til Support

Telefon

61 28 93 23

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi er første kontaktpunkt for for en rekke ulike fagsystemer hvis det er noe du trenger hjelp til.

Systemer som har egne kontaktpersoner:

• Acos InfoLink publiseringsløsning for nettsidene våre - Kommunikasjon
  • Extens - Anton Syverhuset, kan også meldes IKT Servicedesk
  • VigoVoksen - John Kristiansen og Edna Rambech

Fjernhjelp

Fjernhjelp gir IKT Servicedesk tilgang til å se PC-en din, slik at vi kan se det samme som deg. På den måten kan du få den hjelpen du trenger uten at Support må være fysisk til stede hos deg.

Du velger Kjør når du får spørsmål om å kjøre eller lagre fjernhjelp.exe. Oppgi tallene som vises i feltene Din ID og passord til Support, dette kommer opp i vinduet etter en liten stund.

Gå til Fjernhjelp

Åpningstider

Mandag - fredag kl. 08.00-15.30.

Sist oppdatert 14.06.2015
Fant du det du lette etter?
Login for redigering