Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kurskalender høsten 2017

Turid og Cecilie - Klikk for stort bildeOppland fylkesbibliotek kan tilby et rikt og variert program for bibliotekansatte.

Turid og Cecilie - Klikk for stort bilde

Kompetanseheving

Høstens kurskalender er nå komplett. Den er utarbeidet etter ønsker fra bibliotekene, og vi håper vi har greid å imøtekomme noen av behovene for kompetanseheving som er formidlet til oss.

Vi har gleden av å tilby formidlingskurs, kurs i søknadsskriving, læringsnettverk i litteraturformidling, juss i ABM-sektoren, kurs i offentlige digitale tjenester, kurs i intervju- og utstillingsteknikk,  IBBY - presentasjon av årets barne- og ungdomsbøker og inspirasjonssamling for leseombud og bibliotekansatte.

I tillegg skal fylkesbiblioteket arrangere Bibliotekdager i Oppland 4. -5. desember der vi også skal markere vårt 70-årsjubileum. Programmet er under utarbeidelse og mer informasjon kommer snart. Hold av datoene.

Prosjektet Digitale lokalsamlinger er godt i gang, og alle regionene i Oppland deltar. Det vil bli lokale arrangementer i løpet av høsten. Prosjektet er støttet av Nasjonalbiblioteket.

Det vil også bli arrangert en samling med tema planarbeid og rullering av de eksisterende regionale bibliotekplanene. Dato og program er ikke klart foreløpig.

Alle ansatte i bibliotek i Oppland kan delta på våre arrangementer og kurs. Noen kurs arrangerer vi også i samarbeid med Hedmark fylkesbibliotek og er derved åpent for alle ansatte i de to fylkene.

Kalender med mer informasjon og påmelding her.

Velkommen.
 

Publisert av Olav Birketveit. Sist oppdatert 30.08.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering