Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
FiO

Arena for film

Logo Arena for film - Klikk for stort bildeArena for film er den nasjonal visningsarenaen for film i Den kulturelle skolesekken (DKS), og går neste gang av stabelen i Drammen 5. til 7. november 2019. Hold av datoen!

Er du filmskaper og vil presentere på Arena for film? Meld inn forslaget ditt til Den kulturelle skolesekken gjennom den nye innmeldingsportalen (åpnes 2. september). Et programutvalg velger blant de innsendte forslagene og kontakter de som får presentere på Arena for film.

FILMSKAPER: meld deg på her

 

Påmelding åpnet for deltagere

Arena for film er en nasjonal visningsarena for profesjonelle filmproduksjoner rettet mot Den kulturelle skolesekken, og ikke minst en møteplass der alle som jobber med film for barn og unge kan utveksle erfaringer, styrke nettverk og inngå samarbeid.

5. til 7. november 2019 arrangeres altså Arena for film i Drammen, med Buskerud fylkeskommune som hovedarrangør.

Jobber du med film i Den kulturelle skolesekken, i en institusjon med ansvar og interesse for barn og unges filmtilbud, eller er du på andre måter involvert i formidling av film mot en målgruppe av barn og unge? Meld deg på Arena for film, hvor du får se presentasjoner av spennende nye produksjoner, møte aktuelle filmskapere og kollegaer fra hele landet.

DELTAGER: meld deg på her

 

Om Arena for film

Etter at en nasjonal visningsarena for film lenge var etterlyst innad i Den kulturelle skolesekken, har Arena for film (tidligere Marked for film) de siste årene blitt arrangert både i Drammen og i Lillehammer, av henholdsvis Viken filmsenter og Oppland fylkeskommune.

Høsten 2018 slo disse to arrangementene seg sammen, med målsetning om å være en vesentlig bidragsyter til en fortsatt styrking av filmens posisjon i Den kulturelle skolesekken.

Arena for film vil gå av stabelen på senhøsten hvert år, med Drammen og Lillehammer som arrangementssteder annethvert år.

I november 2018 foregikk det hele på Lillehammer. Her kan du lese om Kulturtankens fagansvarlig for film - Harry Guttormsen - sine tanker fra arrangementet.

Reisebrev fra Lillehammer

Arena for film arrangeres og finansieres av Østfold fylkeskommune, Akershus fylkeskommune, Buskerud fylkeskommune (Viken fylkeskommune fra 2020) og Oppland fylkeskommune (Innlandet fylkeskommune fra 2020), med støtte fra Viken filmsenter, Østnorsk filmsenter og Kulturtanken.

Sist oppdatert 19.08.2019
Fant du det du lette etter?
Login for redigering