Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
FiO

Marked for film

6. til 8. november 2018: Nasjonal visningsarena for filmproduksjoner rettet mot Den kulturelle skolesekken (DKS).

Etter at en visningsarena for film lenge var etterlyst innad i filmfeltet i Den kulturelle skolesekken, har Marked for film de siste årene blitt arrangert både i Drammen og i Lillehammer, av henholdsvis Viken filmsenter og Oppland fylkeskommune.

Høsten 2018 slår disse to arrangementene seg sammen, med målsetning om å være en vesentlig bidragsyter til en fortsatt styrking av filmens posisjon i Den kulturelle skolesekken.

Marked for film skal ...

… være en nasjonal visningsarena for profesjonelle filmproduksjoner rettet mot Den kulturelle skolesekken (DKS).

være en arena der filmskapere, ansvarlige i Den kulturelle skolesekken og andre som jobber med film for barn og unge kan møtes, styrke nettverk, utveksle erfaringer og inngå samarbeid.

stimulere og inspirere til økt dialog, samarbeid mellom aktører, og en generell heving av status for film for barn og unge.

Lillehammer//Drammen

Marked for film vil gå av stabelen på senhøsten hvert år, med Drammen og Lillehammer som arrangementssteder annethvert år. I 2018 vil det hele foregå på Lillehammer fra tirsdag 6. til torsdag 8. november, der første og siste dag settes av til møter og faglig erfaringsutveksling og påfyll, mens onsdagen fullt og helt vil handle om presentasjon av filmproduksjoner for Den kulturelle skolesekken. Eksakt program kommer 19. oktober.

Her melder du deg på Marked for Film


(for utøvere, se under).

Deltageravgift er kr 1000,- (dekker alle programposter, inkludert lunsj og middag tirsdag og onsdag, og lunsj torsdag). Påmeldingsfrist 1. november.

Deltagere ordner selv med overnatting. Arrangementshotell er Scandic Victoria Lillehammer (FULLT) og Clarion Collection Hotel Hammer, som begge ligger i sentrum av Lillehammer med kort gangvei til alle arenaer. Reserver rom på Clarion Collection ved å ringe 61267373 eller mail til cc.hammer@choice.no
Oppgi da bookingnummer: GR004981

For utøvere

For utøvere vil hoveddagen under Marked for film være onsdag 7. november. Inviterte utøver vil da få tildelt 20 minutter til en presentasjon av opplegg for Den kulturelle skolesekken. Deretter åpnes det opp for fem minutter med spørsmål fra publikum, som hovedsakelig vil bestå av filmansvarlige i DKS fra ulike fylker og kommuner i Norge. Ikke glem å forklare hvordan din rolle som formidler skal være i opplegget!

Inviterte utøvere vil få dekket reise, diett og opphold, samt Den kulturelle skolesekkens dagshonorar for selvstendig næringsdrivende (kr 4500,- , dette dekker også forarbeid og forberedelser).

Utøver: her melder du deg på Marked for Film

Frist for påmelding er 1. oktober. Utøvere som blir invitert vil få beskjed om dette innen 17. oktober.

Sist oppdatert 23.10.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering