Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
FiO

Marked for film

Marked for film er den nasjonal arenaen for film i Den kulturelle skolesekken (DKS).

Etter at en arena for film lenge var etterlyst innad i filmfeltet i Den kulturelle skolesekken, har Marked for film de siste årene blitt arrangert både i Drammen og i Lillehammer, av henholdsvis Viken filmsenter og Oppland fylkeskommune.

Høsten 2018 slo disse to arrangementene seg sammen, med målsetning om å være en vesentlig bidragsyter til en fortsatt styrking av filmens posisjon i Den kulturelle skolesekken.

Marked for film skal ...

… være en nasjonal visningsarena for profesjonelle filmproduksjoner rettet mot Den kulturelle skolesekken (DKS).

være en arena der filmskapere, ansvarlige i Den kulturelle skolesekken og andre som jobber med film for barn og unge kan møtes, styrke nettverk, utveksle erfaringer og inngå samarbeid.

stimulere og inspirere til økt dialog, samarbeid mellom aktører, og en generell heving av status for film for barn og unge.

Lillehammer og Drammen

Marked for film vil gå av stabelen på senhøsten hvert år, med Drammen og Lillehammer som arrangementssteder annethvert år. I november 2018 foregikk det hele på Lillehammer. Her kan du lese om Kulturtankens fagansvarlig for film - Harry Guttormsen - sine tanker fra Marked for film.

Reisebrev fra Marked for film

I november 2019 arrangeres Marked for film i Drammen, med Buskerud fylkeskommune som hovedarrangør, før Marked for film igjen returnerer til Lillehammer i 2020.

Sist oppdatert 18.12.2018
Fant du det du lette etter?
Login for redigering