Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

VRI - Virkemidler for regional FoU og innovasjon

VRI Innlandet skal skape møteplasser og gi bedrifter nye muligheter ved bruk av kompetanse fra forskningsmiljøene.

Programmet Virkemidler for regional FoU og innovasjon (VRI) er Forskningsrådet hovedsatsing på forskning og innovasjon i norske regioner. VRI skal bidra til samarbeid i regionen, og skape innovasjon og kunnskapsutvikling gjennom økt bruk av forskning og utvikling (FoU).

Programmet er tiårig i perioden 2007-2017.

VRI er en arena for bedrifter og forskere der nye ideer kan skapes. Programmet skal legge til rette for at bedrifter kan dra nytte av kompetanse fra forskningsmiljøene for å utvikle sine ideer videre. Det gis støtte til bedriftsprosjekter, kompetansemegling og personmobilitet.

Bedriftsprosjekter søkes av bedriften med utgangspunkt i en utfordring de trenger hjelp til å løse. Kompetansemegleren bidrar til å knytte bedriften til et forskningsmiljø for å inkludere den kompetansen det er behov for i prosjektet. Forskere og studenter kan også utveksle erfaring med hverandre gjennom personmobilitetsprosjekter.

Sist oppdatert 28.09.2015
Fant du det du lette etter?
Login for redigering