Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Kompetanse og høyere utdanning

God samfunnsutvikling er avhengig av at personer og bedrifter får tilført rett kompetanse. Et næringsliv med rett kompetanse og høyt utdanningsnivå er bedre rustet for omstilling, nyskaping og vekst.

Oppland fylkeskommune bidrar ved å tilrettelegge for kompetanseheving, forskning og utvikling i arbeids- og næringslivet i Oppland.

Hva gjør vi?

  • Tilrettelegger for utvikling av høgskolene og campusmiljøene ved å bevilge tilskudd til utviklingsoppgaver og faglige satsinger, for eksempel Center for Cyber and Information Security (CSIS) og Innovasjonssenter.
  • Tilrettelegger for industri- og forskningsmiljøet på Raufoss ved å bevilge tilskudd og delta i programsatsinger og utviklingsarbeid, for eksempel NCE Raufoss og omstillingsprosjekt i regi av Vestre Toten kommune.
  • Tilbyr voksenagronomutdanning på deltid over 2 år.
  • Initierer, deltar i og gir tilskudd til utviklingsarbeid i regionene, for eksempel Global Kompetansematch i Gjøvikregionen.
  • Ansatte i fylkeskommunen bidrar med forelesninger innen ulike tema på høgskolene.
Sist oppdatert 11.08.2016
Fant du det du lette etter?
Login for redigering