Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

På tide å søke sommerskole

Jenete som hopper på brygge - Klikk for stort bildeMangler du bestått karakter i matte, engelsk, kroppsøving eller naturfag fra yrkesfag? Da kan sommerskolen være tingen.

Oppland fylkeskommune arrangerer også i år sommerskole.

Sommerskolen er et unikt tilbud for deg som mangler karakter i noen av de mest sentrale fellesfagene. Du får gratis, intensiv opplæring i et godt sosialt miljø, med tett oppfølging og eksamensrelevant undervisning. Du går opp til eksamen uten å måtte betale noe, og resultatene fra sommerskolen lastes inn i Vigo i tide til å være med på førsteinntaket til videregående opplæring.

For lærlinger er det viktig å huske på at alle fellesfag må være bestått for å få fagbrev, og de må være bestått seinest to år etter avlagt fagprøve.

Pause i engelskklassen, sommerskolen 2016 - Klikk for stort bildePause i engelskklassen, sommerskolen 2016


 

 

 

 

22. juni – 7. juli 2017 

Skolen starter 22. juni og varer til 7. juli. Eksamen er 6.-7. juli 2017.

Tilbudet er for deg som mangler bestått karakter fra yrkesfaglig utdanningsprogram i ett eller flere av fagene:

  • matematikk
  • naturfag
  • kroppsøving
  • engelsk

Mer informasjon og påmelding

Les mer om sommerskolen på nettsidene våre

Her kan du melde deg på sommerskolen i Oppland 2017

Gode resultater

-  Sommerskolen er et kjempetilbud. I tillegg til god opplæring er det mye sosialt rundt sommerskolen, og mange knytter tette vennskap i løpet av de 14 dagene sommerskolen varer. Her møter alle med samme utgangspunkt og med samme mål, og resultatene etter de fem årene vi har drevet på med dette viser at elevene i veldig stor grad lykkes med å nå målene sine, sier ansvarlig for sommerskolen i Oppland fylkeskommune, Kjetil Storeheier Nordheim.

sommerskolen - Klikk for stort bilde

 

Publisert av Elin Stokkenes. Sist oppdatert 10.05.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering