Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Regional plan for samferdsel

Fylkesutvalget har vedtatt planprogram for Regional plan for samferdsel. 

Planprogrammet er selve grunnlaget for planene. Planprogrammet har vært på høring, og ble vedtatt av fylkesutvalget 6. juni 2017. 

Se høringsinnspillene til planprogrammet her. (PDF, 809 kB)

Planprogram for Regional plan for samferdsel (PDF, 2 MB)

Videre arbeid

Etter at planprogrammet har vært på høring starter arbeidet med selve planen. Regional plan for samferdsel sendes ut på høring våren 2018. 

Hovedformålet med planen er å etablere en strategisk overbygning for å samordne Opplands ansvarsområder i en felles plan, og å kunne se virkemidlene under de forskjellige samferdselsområdene i sammenheng.

Videre oppsummere de viktigste prioriteringene og tiltakene som må gjøres i fylket og tilstøtende regioner for å løse dagens transportbehov, og for å møte morgendagens utfordringer.

Regional plan for samferdsel bør bygge på Oppland og Hedmarks felles innspill til Nasjonal transportplan - NTP, og legge grunnlaget for en kontinuerlig samordnet regional politikk som styrker Innlandet og legger til rette for vekst og utvikling. 

Sist oppdatert 19.06.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering