Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bompengeselskap

Vegfinans er et regionalt bompengekonsern på Østlandet og er heleid av fylkeskommunene Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark og Vestfold.

Vegfinans AS utfører tjenester i bompengeselskapenes livsløp, fra bompengeprosjektene er i planfase til bompengeinnkrevingen avsluttes når vegstrekningen er nedbetalt.

Tjenestene som utføres av konsernet er funksjoner knyttet til daglig ledelse, eierkontakt, finansforvaltning, regnskapstjenester, drift av bomstasjonene, innkreving, økonomistyring, rapportering, kundeservice for AutoPASS-ordningen, samt annen administrativ oppfølging av bompengeselskapene. Vegfinans oppnår en effektiv bompengeforvaltning gjennom en standardisering av oppgavene i bompengeselskapene og felles inngåelse av avtaler.

Vegfinans har mange datterselskap knyttet til de enkelte vegprosjekter på fylkesveger og riksveger. Listene nedenfor viser de selskapene som er i drift i dag knyttet til prosjekter i Oppland.

Vegfinans sine datterselskaper i Oppland
Vegfinans Gausdalsvegen AS
Vegfinans E16 Oppland AS
Vegfinans E6 Oppland AS
Vegfinans E6 Ringebu-Otta AS
Vegfinans Fv33 Oppland AS
Vegfinans Fv34 Oppland AS
Sist oppdatert 15.03.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering