Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bokbussens skrivekonkurranse

Penn og papir - Klikk for stort bildeBokbussen arrangerer skrivekonkurranse for 5.-7. trinn. Hovedpremien er en tur til Litteraturfestivalen for hele klassen.

Også i år arrangerer Bokbussen skrivekonkurranse for mellomtrinnet. Hovedpremien er en tur med hele klassen sin til Litteraturfestivalen på Lillehammer i mai. Der blir det premiering, møte med en forfatter og mat og drikke.

Skoler som er med på bokbussordningen får i disse dager et kurs i kreativ skriving for 6. klasse, men hele mellomtrinnet er velkomne til å sende inn sine bidrag.

Oppgaven

Skriv en fortelling om dagen som forandret alt!

Noen dager er virkelig spesielle, og du vil aldri glemme dem. Det kan være et møte, noen ord som blir sagt, noe du får av en helt spesiell venn, et valg du tar, eller noe helt annet spesielt.

Bruk fantasien og skriv en fortelling som er spennende for andre å lese. Hvem fortellingen handler om, hvor den foregår og hva som skal skje, bestemmer du.

Levering senest 7. april 2017

Bidrag kan sendes enten i posten eller via e-post:

Sist oppdatert 20.02.2017
Fant du det du lette etter?