Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på nettsidene våre. Når du bruker nettsidene vår samtykker du i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din.

Nettsidene våre:

Hva er en informasjonskapsel/cookie?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du åpner en nettside. Disse registrerer brukernes IP-adresse og gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nettsiden.

Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Bruken av informasjonskapsler utgjør ingen sikkerhetsrisiko for deg.

Statistikk

Vi får informasjonen gjennom statistikkverktøyet Google Analytics og gjennom systemet SiteImprove. Statistikken viser blant annet hvor mange som besøker de ulike sidene, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Ved å følge med på statistikken, kan vi tilpasse innholdet på nettsidene til det de fleste er ute etter.

Søk

Oppland fylkeskommune lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne skriver i søkefeltet på nettsiden. Vi bruker informasjonen for å lage bedre innhold og navigasjon for brukerne.

Deaktivere informasjonskapsler

Du kan deaktivere lagring av informasjonskapsler i nettleseren din, men det kan føre til at tjenestene på nettsiden ikke fungerer optimalt.

Sist oppdatert 14.06.2017
Fant du det du lette etter?
Login for redigering